Over mij

Mijn missie: een steunpilaar zijn in een harmonieuze wereld!

Iedereen verdient aandacht

Als vertrouwenspersoon en met een achtergrond in het onderwijs in Hengelo en de regio Twente, vervul ik een centrale rol in het oplossen van conflicten. Met mijn ervaring weet ik dat conflicten ingrijpende gevolgen hebben voor alle betrokkenen, ongeacht hun leeftijd. Het is mijn doel om een brug te bouwen tussen verschillende perspectieven en om begrip te kweken, zodat elk individu – kinderen én volwassenen – zich gehoord en begrepen voelt. Mijn inzet is erop gericht om volwassenen te helpen hun onderlinge verschillen te overstijgen en samen te werken voor het grotere goed, wat resulteert in een beter welzijn voor de hele gemeenschap. Het is een eer om een bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van zowel kinderen als volwassenen.

Conflict is pas opgelost als twee partijen tevreden zijn met de oplossing

Misverstanden, vaak voortkomend uit communicatiefouten, zijn een veelvoorkomende oorzaak van conflicten – in het onderwijs, maar ook in bedrijven en gemeenschappen. Als vertrouwenspersoon en mediator identificeer ik vaak onderliggende problemen die niet meteen duidelijk zijn. Door partijen te begeleiden en te coachen, help ik bij het vinden van wederzijds begrip, waardoor vooroordelen en weerstand afnemen. Het is mijn doel om te bemiddelen en te ondersteunen, met als ultieme beloning het zien van tevreden partijen die weer constructief met elkaar omgaan.

Mijn aanpak

In mijn rol als vertrouwenspersoon en mediator in Hengelo, Enschede en Twente, staat toegankelijkheid en empathie voorop. Klanten waarderen mijn benaderbaarheid en het vermogen om een veilige omgeving te creëren waarin zij hun verhaal kunnen doen. Mijn focus ligt op het samenbrengen van partijen, door onpartijdig te luisteren, door te vragen, en snel tot de kern van het probleem te komen. Met een vastberaden en doortastende aanpak werk ik aan oplossingen, waarbij ik extra aandacht besteed aan betrokken kinderen, vooral in situaties van echtscheidingen en familiemediation.

Nieuwsgierig geworden en meer informatie nodig?

Neem gerust contact op. Laat mij u helpen met het vinden van de juiste oplossing!